@Work – karriär och ledarskap

Välkommen till @Work, serien som boostar din karriär och ditt ledarskap. Varje vecka levererar författaren och föreläsaren Henrik Fexeus en skarp analys av en känd ledarprofil. Dessutom gästas vi av experter som bjuder på smarta tips för din chefskarriär. @Work presenteras av Ledarna i samarbete med Aftonbladet TV.

Avsnitt 9: Här finns jobben i framtiden

Vilka chefsjobb är heta och välbetalda i framtiden? Ekonomen Agneta Stark hjälper oss att blicka framåt. Kroppsspråksexperten Henrik Fexeus synar hotellmagnaten Petter Stordalen, och visar hur man använder stora gester med ödmjukheten i behåll. Avslutningsvis får du tips om hur du blir kvitt sötsuget.

Vad tjänar Sveriges chefer?

Rapporten om chefslöner som redovisas i programmet finns att läsa i sin helhet på ledarna.se. Med Lönekollen kan du också jämföra din lön med vad andra chefer tjänar.


Tidigare avsnitt

Avsnitt 1: Så fixar du lönen

I det första avsnittet av @Work intervjuas författaren Karin Klerfelt som pratar lön. Henrik Fexeus gör en ledaranalys av Barack Obama och dessutom ger vi tips om hur du tar makten över kalendern.

Avsnitt 2: Så får du drömjobbet

I det andra avsnittet av @Work berättar våra experter hur du kan skaffa ditt drömjobb. Vi listar de bästa cv-knepen och de absolut konstigaste intervjufrågorna.

Avsnitt 3: Så blir du chef

I det tredje avsnittet av @Work ger gästerna tips på hur du gör verklighet av dina chefsdrömmar. Få reda på de tre viktigaste egenskaperna hos drömchefen.

Avsnitt 4: Så byter du karriär

I det fjärde avsnittet av @Work är Eva Ekedahl, som driver Karriärpodden, gäst. Hon ger dig tre konkreta saker att tänka på när du vill byta jobb.

Avsnitt 5: Bli jobbsmart på sociala medier

I det femte avsnittet av @Work får du tips på hur LinkedIn-profilen kan vässas. Gäster är Eva Ekedahl, som driver Karriärpodden, samt Maryem Nesri, karriärexpert.

Avsnitt 6: Så jobbar du mer effektivt

I det sjätte avsnittet av @Work tipsar teknikexperten Hannes Sjöblad om appar som hjälper dig att fokusera och inte glömma bort lösenorden. Programmet avslutas med råd om hur du kan ta makten över stressen.

Avsnitt 7: Så löser du jobbkonflikten

I det sjunde avsnittet av @Work ger ledarskapskonsulten Victoria Carlbaum praktiska tips. Kroppspråksexperten Henrik Fexeus analyserar Kronprinsessan Victorias skickliga sätt att hantera en journalist. Programmet avslutas med tips om hur du kan ta makten över sömnen.

Avsnitt 8: Så knyter du rätt kontakter

I det åttonde avsnittet av @Work delar festfixaren och eventmakaren Johan Petré med sig av sina bästa mingeltips. Experten Henrik Fexeus visar hur stjärnmäklaren Fredrik Eklund använder sitt ansikte för att addera en extra dimension till det han säger. Avslutningsvis får du tips om hur du får andra att gå igång på just dina idéer.


Om @Work

@Work sänds på Aftonbladet TV och TV3 varje onsdag klockan 08.03. Säsongen innehåller tio avsnitt med premiär den 5 oktober. Programmet presenteras av Ledarna – Sveriges chefsorganisation.

 
Bli medlem