@Work – karriär och ledarskap

Välkommen till @Work, serien som boostar din karriär och ditt ledarskap. Varje vecka levererar författaren och föreläsaren Henrik Fexeus en skarp analys av en känd ledarprofil. Dessutom gästas vi av experter som bjuder på smarta tips för din chefskarriär. @Work presenteras av Ledarna i samarbete med Aftonbladet TV.

Avsnitt 3: Så blir du chef

Veckans gäster ger dig tips på hur du gör verklighet av dina chefsdrömmar. Få reda på de tre viktigaste egenskaperna hos drömchefen. Programmet gästas av Michelle Kadir, digitalchef på Sony Music, samt författaren Karin Klerfelt. Dessutom synar författaren Henrik Fexeus Hillary Clintons kroppsspråk – varför litar vi inte på henne? Programmet avslutas med tips om hur du tar makten över vardagsträningen.

Är du drömchefen – analysera ditt ledarskap

På ledarna.se finns mängder av tips och guider om ledarskap och karriär. Genom att svara på våra frågor i Ledarnas ledarprofil, får du hjälp att sätta ord på ditt ledarskap. Är du drivande, kreativ eller reflekterande? Profilen ger dig inspiration och vägledning i ditt ledarskap och ditt sätt att kommunicera. Bättre självkännedom gör dig tryggare som chef och ledare.

Avsnittet tar även upp kris- och konflikthantering. På ledarna.se finns mängder av tips om hur du kan hantera detta som chef.


Tidigare avsnitt

Avsnitt 1: Så fixar du lönen

I det första avsnittet av @Work intervjuas författaren Karin Klerfelt som pratar lön. Henrik Fexeus gör en ledaranalys av Barack Obama och dessutom ger vi tips om hur du tar makten över kalendern.

Avsnitt 2: Så får du drömjobbet

I det andra avsnittet av @Work berättar våra experter hur du kan skaffa ditt drömjobb. Vi listar de bästa cv-knepen och de absolut konstigaste intervjufrågorna.


Om @Work

@Work sänds på Aftonbladet TV och TV3 varje onsdag klockan 08.03. Säsongen innehåller tio avsnitt, med premiär den 5 oktober. Programmet sponsras av Ledarna – Sveriges chefsorganisation.

 
Bli medlem