Laga mat från grunden - rimligt recept för de offentliga köken?

Det ställs allt större krav på att offentliga kök ska laga sin mat från grunden. Men vad krävs och är det ett rimligt mål? Kost & Näring - en branschförening inom Ledarna arrangerar ett seminarium om ämnet under Almedalsveckan.
Medverkande: 
Marianne Backrud Hagberg, ordförande, Kost & Näring - en branschförening inom Ledarna
Paul Svensson, kock, Paul Svensson Mat
Eskil Erlandsson, Landsbygdsminister, Centerpartiet
Pelle Eriksson, marknads- och försäljningsdirektör, Lantmännen Cerealia Foodservice
Eva Sundberg, projektledare Offentliga måltider, Livsmedelsverket
Inger Stiltjestrand Svensson, moderator, Dining Development  
            

Datum: 2013-07-03 15:00 - 2013-07-03 16:00

Plats: Rådstugugränd 2, Visby

Uppdaterat: 2013-06-14

Bli medlem