Vi lever i en föränderlig värld

Henrik Challis

Kostnadsfritt seminarium för dig som är medlem i Ledarna Skogs- och Träindustrin.

Vi bjuder in dig som medlem för att du ska få möjlighet att träffa andra chefer i samma bransch. Här får du möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor och skapa nya kontakter. Vi lyssnar även på Henrik Challis som pratar om förändring – dels hur du som chef påverkas och hur du kan påverka och driva förändringar.

Henrik är PlanB:s vd. Han är en erfaren ledningsutvecklare och arbetar med kunder i både privat och offentlig sektor. Han är verksam i Sverige och Danmark, men också internationellt. Vanligtvis leder eller stöder Henrik team med ansvar för strategirealisering eller strategisk kapacitetsutveckling, med fokus på projekt- och förändringsledning

Vi har dagligdags att hantera förändringar såsom konkurrenters utspel, digitaliseringen gör att allt går mycket snabbare på gott och ont. Vi försöker skapa innovativa och kreativa arbetsplatser för vår personal i denna föränderliga värld.

Vi inleder med gemensam lunch.

Anmälan
Dagen är kostnadsfri. Anmäl dig så fort som möjligt, antalet platser är begränsat! Logga in för att anmäla dig direkt på webben!

Du kan också eposta din anmälan till  foreningar@ledarna.se uppge ditt medlemsnummer eller personnummer i din anmälan.

Varmt välkommen!

Anders Grahn

Text: Uppdaterat: 2015-09-30
Betyg

Bli medlem