2013-05-23

Trevligt och lärorikt på Träfiber 2013

Ostindienfararen Götheborg

Träfibern är en årligt återkommande nätverksträff för företrädare och i år skedde mötet i Göteborg, 25-26 april. Där bjöds på ett matnyttigt och underhållande program.

Mötet inleddes med ett intressant besök hos Ledarklubben på Göteborgs Kexfabrik. Det var mycket intressant att få besöka en annan typ av tillverkning än den vi ser till vardags. Här mötte oss fem glada företrädare, med Peter Jähnke i spetsen, som visade sin stora anläggning för kex och kakor. En fabrik med gamla anor som vuxit sig större med åren. Ett varmt tack riktas till Ledarna på Göteborgs Kex som tog emot oss.

Därefter bjöds deltagarna på en guidad visning av Ostindiefaren Götheborg. Detta anknöt till vår huvudråvara, skogen, och vi fick ta del av intressant fakta och roliga anekdoter. Rederiet som skeppet tillhörde var ett framgångsrikt företag, det mest lönsamma hittills i Sverige. Föreningen önskar Ostindiefararen Götheborg en lång och händelserik framtid.

Andra dagen hölls en konferens med många viktiga punkter. Bland annat hemsidan, avtal och hållbara chefer. Sedan kunde vi avsluta Träfiber 2013 och hoppas på lika bra uppslutning nästa år!

Text: Anders Grahn, ordförande Uppdaterat: 2013-05-23

Bli medlem