2013-07-03

Kom på familjedag med fiske

Teknik & motor avdelning Mellan bjuder in till en dag med fiske. Den 31 augusti tar vi våra spön och har en trevlig dag tillsammans i naturen i Bergslagen.

Välkommen till en dag som går i återhämtningens tecken, ta gärna med din familj! Vi har hyrt en fiskesjö med inplanterad ädelfisk, sjön heter Åstjärn och ligger i Klotens fritidsområde.

Fisket startas klockan 10.00 och får pågå till 23.00. Vi bjuder på korv och hamburgare med tillbehör som ni grillar själva. Det finns grillar som vi håller igång under dagen. Det finns även läsk och vatten. Vid dåligt väder har ni möjlighet att komma in under tak och att värma sig.

Fisket får endast bedrivas med ett spö per person, all typ av bete är godkänd.

Vi kommer att hålla en fisketävling mellan 10.00 till 15.00 och vi delar ut pris till de tre största fiskarna. Vi ger också ett tröstpris till någon som vi funktionärer utser.

Det finns tre båtar att låna under dagen. Om intresset är stort för dessa så kommer vi att dela upp dagen i tidsperioder som de intresserade får anmäla sig till på plats. Ni är välkomna till sjön tidigast 08.00 på morgonen.

Mejla din anmälan till foreningar@ledarna.se senast den 20 augusti. Ange namn, antal vuxna samt antal barn.

Tid och plats
31 augusti, tidigast kl. 08.00
Åstjärn i Klotens fritidsområde


Uppdaterat: 2013-09-10

Bli medlem