Branschdagar med Ledarna inom Handeln

Nu är det åter dags för Branschdagar med Ledarna inom Handeln.

Välkommen på branschkonferens med kollegor inom Ledarna inom Handeln. Under konferensen kommer vi att diskutera aktuella chefsaspekter inom handeln. Särskilt fokus kommer att ligga på hur man kan jobba med företagskultur och värderingar, mångfald och lokala nätverk för att uppnå större framgång.

Vi kommer också få en presentation av Coop Nord av Elin Bäckman, kommunikationschef, innan middagen den första dagen. Den andra dagen berättar Mari Gustafsson, varuhuschef IKEA i Haparanda och tillträdande chef i Umeå, om det framgångsrika arbetet med företagskulturen på IKEA. Meta Troell, tidigare på Svensk Handel, berättar om fördelarna med att jobba med mångfald inom handeln.

Aktiviteten är kostnadsfri för dig som är medlem i Ledarna inom Handeln. Föreningen står för kost, logi och resa samt ev inkomstbortfall.

Vi startar den 22 oktober klockan 17.00 på Scandic Plazami Umeå och avslutar den 23 oktober klockan 15.00.

22 oktober

18.00 Presentation av deltagare. Presentation av Coop Nord: Elin Bäckman, kommunikationschef Coop Nord.
19.30 Middag.

23 oktober

08.30 Nätverk: ”Det här händer på mitt jobb just nu och det här skulle jag eventuellt behöva hjälp med; nyttan av varandra”.
09.15 Diskussion i grupper där deltagarna får berätta om sina egna nätverk och vad de skulle kunna göra för att utöka sina nätverk. Hur kan Ledarna inom Handeln jobba med nätverk?
10.00 Fika.
10.30 Företagskultur och värderingar: Mari Gustafsson, varuhuschef IKEA i Haparanda och tillträdande chef i Umeå, berättar om det framgångsrika arbetet med företagskulturen på IKEA; därefter diskussion i grupper.
12.00 Lunch.
13.00 Mångfald: Meta Troell, tidigare på Svensk Handel, berättar om fördelarna med att jobba med mångfald inom handeln, därefter diskussion i grupper.
15.00 Fika och avslutning.

Anmäl dig senast den 10 oktober. Anmälan är bindande.

Välkommen!

Johan Wiberg
Ordförande 
Ledarna inom Handeln

Text: Camilla Svanström Uppdaterat: 2014-09-19
Betyg

Bli medlem