Branschdagar med Ledarna inom Handeln

Nu är det åter dags för Branschdagar med Ledarna inom Handeln, denna gång med fokus på lön, säkerhet och e-handel. Högaktuella chefsfrågor inom handeln!

Ledarna inom Handeln bjuder in till branschdagar i Stockholm

Välkommen på branschkonferens den 12-13 oktober på Scandic Continental i Stockholm.


Vi inleder konferensen på onsdag eftermiddagen med ett nyttigt pass om lön med ingången: Att driva verksamhet och sätta lön hänger ihop”. Johan Thesslin, löneexpert på Ledarna, kommer att berätta om hur du kan använda dialogen som motor i utvecklingen av verksamheten och samtidigt använda den som ett redskap för att få en hållbar arbetssituation.

Torsdag förmiddag ägnar vi åt säkerhetsfrågor och får träffa Svensk Handels säkerhetschef Per Geijer. Eftermiddagen handlar om e-handel och vi får dels förmånen att lyssna till grundaren och marknadschefen Karolin Kull samt Lena Andersson på Centigo som kommer hålla en inspirerande  dragning om trenderna inom e-handel. Däremellan kommer vi ha tid att i grupper diskutera hur vi som chefer kan hantera dessa utmaningar och möjligheter.

Aktiviteten är kostnadsfri för dig som är medlem i Ledarna inom Handeln. Föreningen står för kost, logi och resa samt ev inkomstbortfall. Först till kvarn gäller som vanligt!
Bindande anmälan; avbokning senare än en vecka innan start medför en no show avgift på 1500 kronor.

Vi startar den 12 oktober klockan 16.00 med smörgås och kaffe på Scandic Continental och avslutar den 13 oktober klockan 15.00.

Väl mött i Stockholm i oktober!

Ledarna inom Handeln

Text: Uppdaterat: 2016-09-07

Tid och plats

  • Stockholm 12 okt 16:00 - 13 okt 15:00 - Scandic Continental, Vasagatan, Stockholm
Logga in för att anmäla dig till kursen
Betyg

Bli medlem