Nätverket Handelstransporten

Succén är tillbaka från förra året ! Nu har du som medlem möjlighet att under två dagar få träffa kollegor, branschansvariga inom Ledarna, lyssna på föreläsare och nätverka med andra chefer.

Välkommen till två inspirerande dagar där du har möjlighet att träffa kollegor, branschansvariga inom Ledarna, lyssna på föreläsare och nätverka med andra chefer.

Det samhällsekonomiska läget – en resa i okänd terräng
Det går bra för Sverige nu, mycket bättre än i stora delar av omvärlden. Än så länge. Sverige är ett synnerligen exportberoende land – går det inte bra för omvärlden, så går det inte bra på sikt för Sverige.Anna Thoursie från Ledarna föreläser med fokus på ett antal svåra samhällsekonomiska frågor av relevans för lönebildning och lönesättning och möjliga svar på dessa.

Nya regler för Organisatorisk och social arbetsmiljö
Inspirationsföreläsning och utbildning med praktiska råd och verktyg kring den nya AFS’en som tar upp den Organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4). Sara Kullgren från Ledarna hjälper oss få en inblick och förstå innehållet i AFS’en till vår vardag som företrädare, chef och ledare.

Möt superentreprenören bakom OBH Nordica - Designing good life
I sin inspirerande och engagerande föreläsning talar han om entreprenörskap, ledarskap, försäljning, marknadsföring.Thomas Ek är entreprenören bakom miljardkoncernen OBH Nordica. På mindre än fem år lyckades han tredubbla omsättningen och skapade ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken.

Tid och plats
22-23 september i Stockholm/Mariehamn.

Vi startar den 22 september klockan 09:30 på Ledarna , St Eriksgatan 26, Fridhemsplan, Stockholm. Vi reser med M/S  Viking Cinderella  och vi är åter i Stockholm den 23 september kl 16:00.

Avbokning senare än 7 dagar innan medför en no show avgift på 1500 kr. Platsen går att överlåta till annan medlem.

Resa, mat och logi
Föreningarna står för alla kostnader som har med resa, mat & logi att göra i samband med resan.
Du kommer  få en bekräftelse med information hur du bokar din resa till Stockholm. Var och en kommer få en egen hytt.

Välkommen !

Johan Wiberg Ordf. Ledarna inom Handeln Bo-Göran Nilsson  Ordf.  Ledarna inom Transport och logistik

Text: Uppdaterat: 2016-08-17
Betyg

Bli medlem