Framgångsrikt ledarskap inom vård & omsorg

Vi erbjuder dig som är medlem i Ledarna inom Vård & Omsorg en heldag kring frågor om ledarskap och de speciella förutsättningar ett uppdrag i denna bransch kräver.

Under förmiddagen kommer vi prata om motivation – vad är det? Var påverkar motivationen? Vad kan du som chef påverka hos andra? Vad motiverar dig?

Vi kommer att gå in på Flow och du kommer att få skapa medvetenhet kring ditt eget flow. Vi kommer även att prata om vad som gör just ditt ledarskap framgångsrikt.Under eftermiddagen kommer vi att gå in på karriär som chef – karriär som chef kan vara att ha en chefsposition utifrån sina värderingar, drivkrafter, intressen eller mål vilket skapar en möjlighet för en ”karriär i karriären”.

Förutsättningen för detta är dock en hög grad av självkännedom och omvärldskunskap. I vilka situationer kommer du bäst till din rätt? Vilka förutsättningar behöver du för att lyckas i ditt uppdrag som chef?

Dagen kommer också ge dig möjlighet att utbyta erfarenheter med andra kollegor i branschen.

Vi börjar kl 9.30 och avslutar kl 16.00. Aktiviteten är kostnadsfri för dig som är medlem och fika lunch fika ingår under dagen.

Välkomna

Ledarna inom Vård & Omsorg

Text: Camilla Svanström Uppdaterat: 2014-01-23
Betyg

Bli medlem