2014-01-24

Lär dig framgångsrikt ledarskap

Nu har du möjlighet att lära dig mer om ledarskap. Den 20 mars i Umeå och den 7 maj i Stockholm har vi heldagar med bransch- och chefsfokus.

Vi erbjuder dig som är medlem i Vård & Omsorg en heldag kring frågor om ledarskap och de speciella förutsättningar ett uppdrag i denna bransch kräver.

Under förmiddagen kommer vi prata om motivation – vad är det? Var påverkar motivationen? Vad kan du som chef påverka hos andra? Vad motiverar dig? Vi kommer att gå in på Flow och du kommer att få skapa medvetenhet kring ditt eget flow. Vi kommer även att prata om vad som gör just ditt ledarskap framgångsrikt.

Under eftermiddagen kommer vi att gå in på karriär som chef – karriär som chef kan vara att ha en chefsposition utifrån sina värderingar, drivkrafter, intressen eller mål vilket skapar en möjlighet för en ”karriär i karriären”. Förutsättningen för detta är dock en hög grad av självkännedom och omvärldskunskap. I vilka situationer kommer du bäst till din rätt? Vilka förutsättningar behöver du för att lyckas i ditt uppdrag som chef?

Dagen kommer också ge dig möjlighet att utbyta erfarenheter med andra kollegor i branschen.

Tid och plats

Umeå 
20 mars, 9.30-16.00, Scandic Umeå syd

Stockholm
7 maj, 9.30-16.00, Scandic Grand Central 

Skicka in din anmälan!

Uppdaterat: 2014-01-24

Bli medlem