Vänta inte med en god idé

Årets föreningsstämma bjöd på engagerade och insiktsfulla diskussioner i kretsen av föreningens förtroendevalda. Ett medskick från stämman till styrelsen är att vi ska bli bättre på att planera för motionsarbetet till Ledarna nu när förbundet har öppnat upp för att motionera inte bara till kongressen, utan också till representantskapet och till förbundsstyrelsen. Därför vill jag och styrelsen passa på att uppmana alla medlemmar och förtroendevalda att inte vänta med att skicka in ett spännande förslag eller en god idé. Bolla vidare till oss i styrelsen direkt, så finns det mer tid och möjlighet att göra något bra av förslaget!

Nu när vi har klarat av föreningsstämma och representantskap blir det fullt fokus på föreningens medlemsaktiviteter. Bland annat kommer vi att erbjuda föreläsningar i populära
Fortbildarnas regi. Vi planerar också för ett seminarium om kommunikativt ledarskap och frukostmöten kring aktuella chefsfrågor. Styrelsen hoppas också att kunna starta nätverk för medlemmar inom specifika branscher, exempelvis it-branschen. Allt detta återkommer vi med mer information om i höst.

Under sommaren byter Enskilda webbplattform och gå över till en föreningswebb som utvecklats av Ledarna centralt. I fortsättningen kommer du enkelt att hitta både Enskilda Chefsföreningen och Ledarna på en och samma webblösning.

Till sist; stort grattis till Annika Elias; den första svenska och första kvinna som blir ordförande för Europas chefer i CEC! Det är verkligen något som vi medlemmar kan vara stolta över.


Glada sommarhälsningar
Stina Nordström, ordförande

Text: Stina Nordström Uppdaterat: 2012-11-29

Bli medlem