Skapa mod i din organisaton - Ledarna inom privat tjänsesektor

Hur skapar vi friska arbetslag – fria från trakasserier, mobbing och kränkningar? Ledarna inom privat tjänstesektor hälsar dig välkommen till seminarium med Emilia Åhfelt Dimitriadis, om hur du som chef kan skapa mod i din organisation.

Trakasserier och mobbning i olika former är den snabbast växande form av våld på våra arbetsplatser och problemet ökar. Det påverkar inte bara den drabbade individen utan även organisationen i stort med minskad effektivitet som följd.

Det leder också till minskad arbetsglädje, ökad stress, stor personalomsättning samt skadat varumärke medföljer problematiken. Man måste arbeta förebyggande med dessa frågar för att personalen ska må bra men också för att spara pengar.

Föreläsare

Emilia Åhfelt Dimitriadis, EMJA Hälsodialog AB, arbetade 2003 som soldat i Kosovo och blev där utsatt för sexuella trakasserier och mobbning av sitt arbetslag. Hon har sedan dess föreläst och utbildat i värdegrundsfrågor och om hur man skapar starka och friska arbetslag fria från kränkningar.

Emilias långa erfarenhet av att arbeta med arbetslag i kris har gett henne insikten om att det är människors rädsla för att förlora sin plats i flocken som gör att mobbningen kan fortgå. Hon manar därför till människors självinsikt och mod.

Vi bjuder på enklare lunch till avslutning och aktiviteten är kostnadsfri.

Text: Uppdaterat: 2017-08-23

Tid och plats

  • Göteborg 29 november 09:00 - 12:30 - Scandic Opalen, Göteborg
Logga in för att anmäla dig till kursen
Betyg

Bli medlem