2013-08-26

Chefer i samverkan

Häng med på nätverksträff ombord på fartyget Cinderella 31 okt-1 nov. Hör Fredric Bohm berätta om förändringar i arbetslivet. Ledarnas egna experter följer också med och pratar om det senaste som händer inom branschen.

Nu har du som medlem möjlighet att under två dagar få träffa kollegor, branschansvariga inom Ledarna samt få lyssna på Fredric Bohm som är psykolog, socionom, terapeut och författare.

Fredric är en föreläsare och utbildare som med fingertoppskänsla rör sig från det lättsammt vardagliga till det mer seriösa - i syfte att skapa förändring.

Föreläsningen kommer bland annat att handla om förändringar i arbetslivet och förändringar för dig som chef. Utvecklingen inom nästan alla branscher går mot allt högre krav på organisationers förmåga att genomföra förändringar, samtidigt vet vi av erfarenhet att det är lätt att besluta om en förändring, svårigheten ligger i att få människor att börja tänka och agera annorlunda.

Du kommer även få lyssna till omvärldsbevakaren Stefan Kummås från Ledarna samt branschansvariga inom respektive bransch. Det här är din chans att bli uppdaterad om det senaste som händer i branschen.

Om Medlemsnätverket

Nätverket har funnits sedan 2007 inom föreningen Ledarna Teknik & Motor men från och med i år även i samverkan med Ledarna inom Energi & Teknik samt Ledarna inom Processindustrin. Tanken med nätverket är att lära känna varandra och utbyta erfarenheter av olika slag. Vår förhoppning är att vi under avslappnade former får möjlighet att umgås och utöka det personliga nätverket. Vi hoppas också att nätverket blir ett komplement till och stöd i din ledarroll.

Tid och plats

Vi träffas torsdagen den 31/10 kl. 15.45 på Vikingterminalen (Stadsgården/Slussen) i Stockholm. Där tar vi fartyget Cinderella mot Åland. Vi är tillbaka i Stockholm klockan 16.00 fredagen den 1 november.

Anmälan

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till foreningar@ledarna.se och vi vill ha din anmälan senast tisdagen den 1/10 2013. Vi råder dig dock att vara ute i god tid om du vill vara säker på att få en plats, det är först till kvarn som gäller.

Resa, mat och logi

Föreningarna står för resa, mat och logi i samband med resan. Vi står inte för förlorad arbetsförtjänst. Var och en kommer få egen hytt.

Mer information om hur du bokar resa kommer i agendan efter att du fått en bekräftelse om din plats.

Har du frågor kan du höra av dig till Benny Petersen på tel. 0221-762444 eller Pertti Peltola på tel. 070-605 35 31.

Välkommen!

Stefan Fjällstedt, ordf. Teknik & Motor 
Michael Andersson, ordf. Energi & Teknik
Karl-Gunnar Larsson och Sonny Landerberg, ordf. Ledarna inom Processindustrin

Bli medlem