2013-09-18

Tina Thörner om positivt ledarskap

Du som är medlem i branschföreningarna Ledarna Teknik & Motor, Ledarna inom Energi & Teknik eller Ledarna inom Processindustrin är välkomna till en föreläsning av Tina Thörner. 23 oktober i Umeå eller 13 november i Malmö har du möjlighet att lyssna på henne.

Tina Thörner - kartläsare och rallysportprofil, damvärldsmästare tre gånger. I sin föreläsning talar hon om att allt faktiskt är möjligt, bara man tror på det och vill det tillräckligt mycket. Med positivt tänkande skapar man sin egen lycka och dessutom får man bättre självförtroende. Tina talar även om vikten av att kunna ta konstruktiv kritik och att kunna ge feedback. 

Tina Thörner är en av de största profilerna inom rallysporten. Hon har varit damvärldsmästare i rally tre gånger, totaltvåa i Svenska rallyt och vunnit Marocko Rally Raid. Hon arbetar som teamledare och PR-profil för Mitsubishi och tidigare med GM och Ford.

Tina Thörner är en otroligt öppen och ärlig person och enormt engagerande som föreläsare. Hon arbetar inom en av de mest mansdominerade branscher som finns och hon brukar säga att hon lärt sig massor, men att hon är tacksam för att hon är kvinna. Det gäller att våga vara den man är.

Tid, plats och anmälan Umeå

Torsdag den 23 oktober 2013 på Volvo Lastvagnar AB. Adress: Bölevägen 5, Umeå. Vi börjar klockan 17:00 med att bjuda på en bit mat. Föreläsning i Aulan 18.00-20.00. 

Reser ni med bil är det infart från Röbäck till Volvos reception som är den bästa. Eventuella frågor besvaras av ordförande Berit Frank Lundström: 070-67 50 315 .

Anmälan gör du senast den 10 oktober 2013 genom att skicka ett mejl till kurser@ledarna.se eller ringa 0200-87 11 11. Det finns 100 platser och först till kvarn gäller.


Tid, plats och anmälan Malmö
Den 13 november klockan 18.30 på Börshuset i Malmö, det är begränsat antal platser och först till kvarn som gäller. Vi bjuder på en enklare förtäring.

Maila ditt deltagande till foreningar@ledarna.se senast den 31 oktober. Uppge ditt medlemsnummer eller personnummer i din anmälan.

Uppdaterat: 2013-10-02

Bli medlem