2014-02-17

Medlemsbrev februari

Ordförande Andreas Miller skriver om Mediedagarna i Göteborg, att det är dags att nominera till förbundsrådet och tipsar om Ledarnas chefsrådgivning för dig som har frågor.

Många hör av sig

Den senaste tiden visar att mediebranschen genomgår en av sina största strukturomvandlingar någonsin. Vi på Medieledarna märker detta i inkommande förfrågningar från medlemmar om rådgivning. Hur ska jag tänka som chef när väldigt mycket gungar? Tveka inte att höra av dig till Ledarna. Ring 0200-871111 för att få chefsstöd. Medieledarna/Ledarna finns till för dig.

Ledarskapsseminarium på MEG 2014

Den 6-7 mars är det Mediedagar i Göteborg och vi på Medieledarna är på plats. Vi sätter ledarskapet i fokus i två seminarier och i vår egna monter på mässan. Kom och lyssna till aktiva mediechefer mitt i vardagen om deras medvetna ledarskap i en av de största strukturomvandlingarna i medielandskapet i modern tid. Kom gärna och till vår monter på mässan.

Dags att nominera till Medieledarnas föreningsråd

Det är dags att nominera till Medieledarnas föreningsråd. Föreningsrådet är Medieledarnas högsta beslutande organ. Du som medlem har nu möjlighet att nominera personer till föreningsrådet. Du skickar din nominering till valberedningens ordförande anders.nilsson@nt.se. Sista nomineringsdag är 10 mars. Efter nomineringen kommer det att ske ett val till föreningsrådet där alla medlemmar får möjlighet att delta via en webbomröstning. Ur föreningsrådet väljs sedan Medieledarnas styrelse. Det ordinarie föreningsrådet hålls den 28 april kl. 16.00 på Ledarna St:Eriksgatan 26 i Stockholm.

Bästa hälsningar,
Andreas Miller, ordförande i Medieledarna

Uppdaterat: 2014-03-27
Bli medlem