2014-10-29

Nöjda deltagare på seminarium om hållbara chefer

Ett 40-tal chefer och ledare kom på det seminarium och mingel som Medieledarna och Mediamentorerna anordnade i mitten på oktober och som handlade om hållbara chefer.

Under seminariet presenterade ledarnas expert Anki Udd spännande ledarskapsforskning och utmanade med relevanta frågor.

– Fråga dig själv, vad är det som gör att jag vill vara chef? Vad driver mig? Forskningen som vi tittat på visar att hållbara chefer är chefer som vill och kan verka över tid.

Cissi Elwin Frenkell, Lena K Samuelsson och Lars Dahmén medverkade i en samtalspanel under kvällen. Cissi Elwin Frenkel berättade bland annat om när hon blev utbränd och att det i dag blivit en erfarenhet som är en tillgång.

– Pratet om balans i livet gör att vi nästan blir mer stressade. Balans är kanske inte varje dag, det kan vara en intensiv tid på jobbet och det är okej om man sedan kompenserar det, sa Cissi Elwin Frenkel bland annat.

Olof Nilsson jobbar på Svt och var en av seminariets besökare. Efteråt konstaterade han att han uppskattade arrangemanget och sa att han är glad över att vara medlem i Medieledarna.

– Det var intressant att höra kollegor i branschen, att de har samma utmaningar som jag själv och höra att man inte är ensam med att försöka hinna med och orka med.

Uppdaterat: 2014-10-29
Bli medlem