2015-08-13

Så ska chefen orka

Välkommen till en workshop där vi tillsammans utforskar möjligheterna för dig att utveckla ditt ledarskap. Möt bland andra Amelia Adamo, Stefan Eklund, Jacob Sillén och Marie-Louise Jarlenfors.

Hur gör man?

Allt är förändrat, din roll, dina medarbetares roll, era arbetssätt har påverkas av det som sker därute. Hela mediebranschen behöver ställa om utifrån förändrade beteenden i omvärlden. Så hur gör man? För du har ju hört det till leda, du har tänkt på hur det ska gå till, men du behöver fler verktyg, idéer och tips från andra för att bli den ledare du vill vara.

I en workshop utforskar vi tillsammans möjligheterna för dig att utveckla och förändra ditt ledarskap.

Välkommen på fortsättningen i Medieledarnas satsning på hållbart ledarskap och Mediamentorernas utveckling av ledarskap i en digital transformation – var med i vår workshop torsdagen den 17 september i Stockholm.

Möt Amelia Adamo som berättar om sin framgångsrika chefskarriär. Träffa Stefan Eklund, chefredaktör Borås tidning, Jacob Sillén, områdeschef Sveriges Radio, Marie-Louise Jarlenfors, COO operativ chef på Västerbottens-Kuriren och Hans Lindeberg, chefredaktör Östersunds-Posten och Jörgen Kihlgren, ledarskapsexpert som alls samtalar  kring hur man skapar förutsättningar för bästa möjliga ledarskap.

Workshopen leds av Mediamentorernas Katarina Pietrzak.

Tid och plats: Stockholm 17 september 15.00-18.00, Ledarnas hus, St Eriksgatan 26, Stockholm.

Läs mer och anmäl dig

Uppdaterat: 2015-08-31
Bli medlem