Studieresa med Medieledarna

"En fantastisk resa som gav en riktigt bra eftersmak. Jag kommer tänka på den länge”. Så sa Linus Glansholm, publisher för LittarurMagazinet, efter Medieledarnas uppskattade studieresa till Berlin förra året. I år satsar vi på Paris!

Följ med oss och träffa publicister på flera stora medieföretag, programledare för samhällsprogram, politiska analytiker och forskare på medieområdet.

Vi åker till Paris 14-16 april 2015 med avsikten är att lära oss mer om ledarskap, utmaningar och framtidsplaner i de franska medierna. Vi besöker redaktionerna för tidskrifter som Le Nouvel Observateur och L´Express, franska public service France Télévision, träffar tankesmedjor som Terra Nova och Fondation Pour Línnovation Politique. Vi kommer dessutom besöka Svenska ambassaden, Svenska institutet samt högskolan Sicences Po, där alla presidenter (Chirac, Sarkozy och Hollande) gått.

Reseledare är Tomas Lindbom. Han är kommunikationskonsult och skribent som har specialiserat sig på fransk politik med sin blogg lindbompafranska.se. Bland annat har han skrivit en rapport om Den Nationella frontens framgångar i Frankrike.

Kostnad: 11 500 kronor för medlemmar och 15 500 kronor för icke-medlemmar. Resan arrangeras av Medieledarna i samarbete med Arenagruppen.

 

Text: test test Uppdaterat: 2014-11-25
Betyg
Bli medlem