Chefsguider
Bra chefer och ett gott ledarskap föder framgång. Utvecklas som chef med våra verktyg, tips och råd! Välj en eller flera guider eller situationer som du befinner dig i.
Det finns 279 guider inom ditt val
SÖK I GUIDER

Dina verktyg

Utifrån dina mål behöver du fundera på vilka verktyg du ska använda för att nå målen. Verktygen varierar självfallet beroende på vilka mål du har.

Om du fortfarande har frågetecken på hur du ska nå dina mål behöver det inte vara av ondo. Tvärtom. Men du behöver räta ut de frågetecken som finns. Det är viktigt att se frågetecken och hypoteser som något naturligt i denna process. Våga fråga. Våga undersök. Det är inget nederlag att ändra planen utifrån de förutsättningar som finns.

När du vet vad du vill och har planen klar så är det dags att skrida till verket. Det kan handla om att aktivt starta igång att växla karriären, söka en ny chefsposition, söka nytt arbete utanför befintlig arbetsgivare med mera. För att lyckas med detta behöver du ha tänkt igenom de faktorer som utgör ditt personliga varumärke.

Utifrån din självreflektion, omvärldsanalys och dina mål skapas ditt budskap.

Text: Jörgen Kihlgren Uppdaterat: 2016-04-15

Utvecklas med våra chefsguider

Våra chefsguider inom karriär är speciellt framtagna för att hjälpa dig att utvecklas i din chefskarriär. Genom chefsguiderna om karriär tillhandahåller vi en strukturerad process och en verktygslåda som gör det enklare att planera din chefskarriär. Guiderna är uppbyggda så att du ska kunna analysera din nuvarande situation och vad du vill få ut av ditt framtida yrkesliv och karriär. Du får hjälp att inventera dig själv och sätta motiverande nya mål för din karriär.

Boka karriärrådgivning!

Vilket är nästa steg i din chefskarriär? Som medlem i Ledarna kan du nu boka rådgivningssamtal med våra erfarna karriärrådgivare. Ta chansen att bolla dina tankar och frågeställningar kring cv, anställningsintervjuer och möjliga karriärvägar.
Läs mer och boka direkt i vår kalender

Digital kurs: Planera din karriär

I våra digitala kurser finns övningar och aktiviteter som du kan genomföra själv eller tillsammans med din grupp. Utveckla ditt ledarskap med hjälp av filmer, poddar och tester – och experternas bästa tips.
Digitala kurser

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem