Pension och försäkring
Försäkringar och pensioner regleras både i lag och i avtal. Du kan också omfattas av egna privata försäkringar. Ditt medlemskap i Ledarna ger dig tillgång till en rad förmånliga försäkringar som kan ge dig och din familj skydd vid olika händelser. Markera den situationsknapp du är intresserad av - exempelvis "Vad händer om jag blir arbetslös?" - och din anställningsform, och låt oss guida dig till vad som gäller för just dig genom lag, avtal och ditt medlemskap i Ledarna.
Det finns 23 guider inom ditt val
SÖK I GUIDER

Ledarnas sakförsäkringar

Som medlem i Ledarna har du alltid rabatt på Hemförsäkring i Trygg-Hansa. Första året får du 20 procent och efter det minst 10 procent.

husYtterligare en medlemsförmån: om du skulle bli långtidsarbetslös slipper du betala premien för Hem- och Bilförsäkringen hos Trygg-Hansa i upp till ett år.

Samlar du fler försäkringar hos Trygg-Hansa så kan du dessutom få samlingsrabatt. Rabatterna gäller alla i ditt hushåll!

För att få förstaårsrabatten behöver du ringa Ledarnas egen kundservice hos Trygg-Hansa på 077-11 11 656. Öppet alla dagar kl 07.00-21.00. 

Du kan också läsa mer om Ledarnas försäkringserbjudande på trygghansa.se/ledarna 

Text: Erica Ropero Uppdaterat: 2017-02-16

Kontakta Trygg-Hansa

 Medlemsförsäkringar hos Trygg-Hansa

Ledarnas kundtjänst hos Trygg-Hansa 
– ger rådgivning och snabb skadereglering för SAK-försäkring.
Ring 077-11 11 656.

Mer om Ledarnas försäkringar hos Trygg-Hansa

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem