Välkommen att logga in!

På ledarna.se loggar du in enkelt och säkert med BankID. Välj om du vill använda mobilt BankID (app som du laddar ner i mobilen eller surfplattan) eller BankID på fil (sparas och används i din dator).

Tidigare kunde du logga in med användarnamn och lösenord, men från den 13 september använder vi endast BankID som inloggningsmetod – för din säkerhet. Här läser du mer om inloggning med BankID.

Logga in med mobilt BankID

För att logga in med mobilt BankID behöver du ha BankID säkerhetsapp installerad på din mobiltelefon eller surfplatta. Ange ditt personnummer och klicka på logga in. Följ därefter instruktionerna i appen.

Logga in med BankID

För att logga in med BankID behöver du ha BankID installerat på den dator, mobiltelefon eller surfplatta som du använder. Klicka på logga in och följ därefter instruktionerna i BankID-programmet.

Med lösenord

Använd den e-postadress du har registrerad och ditt lösenord. Är det första gången du loggar in på ledarna.se, använd mobilt BankID.

Har du glömt ditt lösenord?

  • Ange den e-postadress du brukar logga in med och klicka på skicka.
  • Du får ett e-postmeddelande som innehåller en länk. Klicka på länken för att ange ett nytt lösenord.
« Tillbaka till inloggningen

       

Ange ny e-postadress

Fyll i formuläret nedan så ändrar vi din e-postadress. Observera att vi gör ändringen manuellt. Du får ett meddelande till din nya e-postadress när ändringen är gjord.

« Tillbaka till inloggningen

 

 

   

     

Varför logga in?

Du får tillgång till:

  • Chef Premium
  • Chefslönestatistik
  • Digitala kurser
  • Din personliga sida

Du kan också anmäla dig till våra kurser och seminarier, boka karriärrådgivning och chefscoachning, samt göra din ledarprofil när du är inloggad!

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem