2012-11-22

Hjälp Ledarna driva rätt chefsfrågor

Annika Elias, ordförande Ledarna

– Vilka är de viktigaste frågorna för chefer? Ja, det vet du som är medlem. Ledarna styrs enligt demokratiska principer och som en del av medlemsinflytandet vill vi veta dina åsikter kring detta, berättar Annika Elias, ordförande Ledarna.

Att arbeta som chef är viktigt och ansvarsfullt men inte alltid enkelt. Därför finns Ledarna – Sveriges chefsorganisation.

Vårt uppdrag är att stödja dig som medlem individuellt. Men det är också att minska mytbildningen om chefskap i media. Och lyfta fram chefers betydelse för framgångsrika verksamheter. Kort och gott: att driva chefers frågor i samhällsdebatten för att på så sätt riva hinder för dig som ledare.

Medverka i undersökningen!

Inom kort får du som är medlem i Ledarna ett mail från Annika Elias där hon bjuder in dig till att delta i en undersökning där du kan tycka till om vilka chefsfrågor Ledarna ska driva. Genom att medverka i undersökningen påverkar du Ledarnas framtida prioriteringar som intresseorganisation.

– Resultatet av undersökningen ska ligga till grund för nästa generation av Ledarnas ideologiska plattform Idé och Framtid som ska beslutas av kongressen 2014, berättar Annika Elias.

Under 2013 kommer projektgruppen som arbetar med nästa generation av Idé och Framtid att använda resultatet för att tillsammans med den demokratiska organisationen mejsla fram ett förslag till chefsfrågor för nästa kongress. Det blir sedan frågor som kansliet får i uppdrag att driva under mandatperioden 2014-2018.

Undersökningen görs i samarbete med undersökningsföretaget United Minds, är webbaserad och tar cirka tio minuter att svara på. Alla svar kommer att behandlas anonymt.

Text: Uppdaterat: 2012-11-22

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem