2015-01-26

De nominerade till Ledarutvecklare 2015 är...

Chefgalan 2015

Läs vilka tre chefer som är nominerade till Ledarutvecklare 2015! Priset delas ut av Ledarna på Chefgalan den 18 mars.

På Chefgalan uppmärksammas och belönas chefer och ledare för sina insatser. Priser delas ut i flera kategorier, bland annat Ledarutvecklare. Chefgalan 2015 går av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm den 18 mars 2015.


Karin Dalborg, enhetschef Nätverkstan Utbildning, Nätverkstan Kultur

”Karin har arbetat på ett strategiskt sätt med ledarskapet där arbetet tidigare har varit eftersatt. Projektledarutbildningarna stärker kulturlivet i stort och kommer att skapa goda förutsättningar för fortsatt framgång.”

 

 

 


Lise-Lotte Oldmark, HR-direktör, Academedia

”Lise-Lotte har med sin övertygelse och framtidssyn påverkat skolsektorn. Med en genomtänkt ledarutveckling har hon bidragit till samhällsnyttan inom svensk utbildning. Lisa är själv ett gott exempel som håller hela vägen.”

 

 

 


Maria Z Furenmo, HR-direktör, Net Ent

”Maria har ett uthålligt och medvetet sätt att driva ledarskapet framåt. Hon har en passionerad övertygelse för ledarskapets betydelse vilket är avgörande för bolagets tillväxt.”

 

 

 

Läs mer hos Chef

Uppdaterat: 2015-01-26

Därför står Ledarna bakom utmärkelsen Ledarutvecklare 2015: 
”Med priset vill vi synliggöra de krafter och eldsjälar som verkar för att utveckla potentialen i chefskapet och som ser det goda ledarskapet som ett strategiskt verktyg för verksamheter att nå framgång. Personer som i sin vardag röjer hinder och gör det möjligt för chefer på alla nivåer att utöva ledarskap. På det sättet vill vi inspirera fler arbetsgivare att utveckla det goda ledarskapet och att skapa arbetsplatser dit kompetenta chefer söker sig för att de vill vara med och utveckla verksamheter. Där chefer gör skillnad.”

 

/Annika Elias, ordförande Ledarna

Läs mer om utmärkelsen Ledarutvecklare

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem