2014-09-12

Därför påverkar vattenfrågan ditt ledarskap

Vatten är en av de viktigaste framtidsfrågorna och central del inom hållbarhetsområdet. Vad kan du i rollen som chef och ledare göra? Här får du inspiration av Ledarna i samarbete med Världsnaturfonden WWF och H&M.

I samarbete med Världsnaturfonden WWF arrangerade Ledarna ett frukostseminarium om vatten som risk och resurs i näringslivet. Vattenfrågan har blivit en av de viktigaste miljöfrågorna under de senaste åren, och beskrivs som en av de största utmaningarna för den globala ekonomin.

Hör den ledande vattenexperten Stuart Orr, Head of Water Stewardship på WWF International, berätta om varför företag behöver engagera sig i vattenfrågan. Och hör hur Felix Ockborn, hållbarhetskoordinator H&M, skapar resultat genom företagets chefer. Delar av klippet är på engelska.Uppdaterat: 2014-09-11

Guide och verktyg

–  Läs mer om hur du kan utveckla ditt hållbarhetsarbete i vår chefsguide. Ta också del av verktyget The Water Risk Filter som hjälper dig att bedöma hur din verksamhet påverkas av vattenfrågan, tipsar Erika Svensson, ledarskapsutvecklare på Ledarna.

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem