2014-04-29

Coachas som chef

Nu har du möjlighet att få chefscoaching som medlem. Med vår nya tjänst kan du bolla dina utmaningar med en chefsrådgivare som har tidigare erfarenhet av chefsuppdrag.

Står du inför en utmaning som chef? Ibland hamnar du i kniviga situationer där ett peppande samtal eller ett erfaret bollplank kan lösa knutar. Ledarnas chefsrådgivare har tidigare varit chefer på olika nivåer i både privat och offentlig sektor, samt arbetat som styrelseledamöter och VD. Boka ett samtal redan idag! 

Som medlem i Ledarna kan du när som helst kontakta oss för kostnadsfri coaching. Våra chefsrådgivare har tillsammans mer än 80 års erfarenhet av frågor som kan dyka upp i vardagen som chef.

Vilken är din utmaning?

Du kanske är chefen som har en utmaning med en informell ledare i din grupp? Eller kanske är du affärsområdeschefen som känner dig överhopad av arbetsuppgifter och har svårt att få tiden att räcka till?

Men det finns även andra typer av utmaningar. Du kanske vill lyfta ledningsgruppen och få den att tänka mer strategiskt? Eller du kanske har medarbetare i olika länder och har svårt att lösa vardagskommunikationen er emellan?

I coachingsamtalen utgår vi från dina frågeställningar, inspirerar och stöttar dig i att hitta lösningar på dina konkreta utmaningar. Samtalen ingår i ditt medlemskap.

Gör så här

Logga in och boka ditt första coachingsamtal direkt i vår kalender. Under en 12-månadersperiod ingår coaching vid maximalt tre tillfällen via telefon. Varje samtal varar cirka en timme. Du pratar med en chefsrådgivare med lång egen chefserfarenhet – en person som är tränad i att lyssna.

Inte medlem? Läs mer om vårt medlemsskap.

Uppdaterat: 2014-04-29

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem