Chefsrådgivare Bert Niklasson

Bert Niklasson, chefsrådgivare

Bert Niklasson är chefsrådgivare och jobbar varje dag med att stötta, coacha och ge råd till Ledarnas medlemmar. Under sina snart tre år på Ledarna har han sett att chefers arbetsmarknad blivit både tuffare och allt mer komplex.

– Många av de som kontaktar oss saknar ett lokalt stöd på sin arbetsplats då allt fler stödfunktioner outsourcas, exempelvis företagshälsovård och samtalspartner. Det blir därmed vår uppgift att hjälpa dem både i rollen som anställd och arbetsgivare. Det tycker jag om! Det är spännande och ställer krav på min kompetens och gör att jag måste hålla mig ajour med arbetsmarknaden.

Innan Bert kom till Ledarna arbetade han själv som chef. Och under 13 år bodde han utomlands, i olika länder. Erfarenheter som kommer väl till pass på Ledarna.

– I min roll som senior rådgivare kring utlandsfrågor kan jag även bidra och stötta mina kollegor. Jag inser att alla år inom resebranschen har präglat mig i mina yrkesval. Jag har alltid gillat att ha kontakt med människor och kunna dela med mig av min kunskap. Och det kan jag göra varje dag här på Ledarna.

Text: Uppdaterat: 2017-03-08

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem