Ledarna som arbetsgivare

Ledarnas vision är att alla ska ha en bra chef. Bra chefer och ett gott ledarskap är avgörande för framgångsrika verksamheter och engagerade medarbetare.

Vi jobbar dagligen med chefen i fokus. Med ett erbjudande om medlemskap som sträcker sig från fackliga tjänster till ledarskapsutveckling gör vi chefer tryggare och mer framgångsrika i sitt ledarskap. Vi för också chefers talan i samhällsdebatten och verkar för att synliggöra ledarskapets värde.

Ledarna är en uppskattad arbetsplats med en tydlig vision, verksamhetsriktning, mål och värdegrund. Våra medarbetare har hög kompetens och värdefull erfarenhet och vi vill se dem utvecklas i samma riktning som Ledarna.

Ett tydligt och tillåtande ledarskap skapar förutsättningar för bra resultat och en spännande utveckling. Att arbeta på Ledarna innebär krav och förväntningar på att nå resultat men också möjlighet till utveckling och stimulans. Vi jobbar tillsammans, bryr oss om varandra och har roligt på jobbet.

Ledarnas kontor ligger på Kungsholmen i Stockholm. Verksamheten leds av vår vd, Per Hedelin. Totalt är vi cirka 135 anställda, varav ett 25-tal medarbetare (förhandlare/chefsrådgivare) har sin arbetsplats runt om i landet. Vi söker löpande nya kollegor. Håll gärna utkik efter våra annonser i sociala medier samt på Lediga jobb.

Träffa några av våra medarbetare

 

Förmåner

Som arbetsgivare utgår vi från Ledaravtalets principer vid lönesättningen av våra medarbetare. Genom en tydlig vision, lönepolicy och verksamhetsanpassade lönekriterier kan vi erbjuda sakligt motiverade och konkurrenskraftiga löner, förmåner och anställningsvillkor.

Vi erbjuder tjänstepension via ITP men även andra förmåner såsom möjlighet till löneväxling, friskvårdsbidrag, företagsupphandlade träningskort, extra föräldralön och sjuklön, bra försäkringar och rikskuponger samt mycket mer.

Sedan 2013 erbjuder vi även alla som cyklar till jobbet fri cykelservice en gång per år och cykelhjälm. Den som använder cykeln i tjänsten, till möten och konferensen, får milersättning.

 

Snabba fakta 2015

Text: Uppdaterat: 2016-10-17

Om Ledarna

Ledarna är Sveriges chefsorganisation med fler än 90 000 medlemmar – chefer i alla branscher och på alla nivåer. Hos oss får medlemmarna utveckling, råd och stöd i uppdraget som chef och kring den egna anställningen. Alltid med utgångspunkt i chefens individuella behov.

På Ledarna arbetar idag drygt 120 medarbetare – bland annat jurister, chefsrådgivare, förhandlare, kommunikatörer och ledarskapsutvecklare – med den dagliga medlemsservicen. Vi verkar över hela landet. Vårt kontor ligger på Kungsholmen i Stockholm.

För att ge bästa möjliga service till våra medlemmar eftersträvar Ledarna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi ser gärna sökanden som bidrar till detta. Läs mer om Ledarna

Lediga jobb

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem