IT-utvecklare Alex Tsarapatsanis

Alex Tsarapatsanis, IT-utvecklare

Alex Tsarapatsanis är IT-utvecklare på Ledarna med driftansvar för klientdatorer och telefoner. På Ledarnas IT-enhet jobbar ett härligt gäng med att utveckla verksamheten och samtidigt se till att dagens nätverk, servrar och program fungerar optimalt.

– Ledarna är en modern arbetsplats och när det gäller IT-lösningar så ligger vi i framkant. Vi räds inte för att pröva och implementera nya saker. Jag gillar teknik och att testa nya saker, något som jag får göra i mitt jobb här på Ledarna. Man kan säga att jag har min hobby som jobb.

Alex har jobbat drygt tio år på Ledarna och han fick tips om jobbet via kontakter.

– Jag sökte jobbet på Ledarna för att jag kände att jag behövde en förändring i mitt liv. Jag ville till en arbetsplats som tar stort ansvar för medarbetarna och ser till deras bästa. På Ledarna fokuserar man på att alla ska ha ett hållbart arbetsliv – där exempelvis jag som småbarnsförälder kan kombinera familjeliv och arbete på ett bra sätt. Det finns en flexibilitet som jag gillar.

Alex om Kungsholmen

– Det jag gillar bäst med Kungsholmen är att det är en ö. Nära till vattnet och naturen men samtidigt har finns känslan storstad närvarande. Man behöver egentligen inte lämna Kungsholmen, för här finns allt – liv och rörelse, restauranger, pubar och Rålambshovsparken.

Text: Uppdaterat: 2016-09-14

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem