Min Ledarna-idé

Hur vill du att Ledarnas verksamhet ska utvecklas? Vilka frågor ska vi driva? Vad ska vi göra i Almedalen? Vilka kurser ska vi erbjuda? Vad kan vi göra bättre? Vi är intresserade av vad som är viktigt för dig som är medlem i Ledarna! På den här sidan kan du dela med dig av dina idéer, både till oss som arbetar på Ledarnas kansli och till andra medlemmar! Du kan också läsa och kommentera mottagna idéer som publicerats här.

Tomas Oskarsson, FörbundssekreterareLedarna är en demokratisk medlemsstyrd organisation. Genom din branschförening kan du bidra med dina åsikter och dina erfarenheter kring allt ifrån lönebildning och ledarskap till Ledarnas stadgar och vilka som sitter i vår styrelse.

Sidan "Min Ledarna-idé" finns till för att bredda och förenkla ditt inflytande på hur Sveriges chefsorganisation fungerar. Den är inte i formell mening en del av vår demokratiska beslutsordning, men ger oss ytterligare en möjlighet att tanka ner dina åsikter och ideer in i verksamheten. Och vi kan lova att diskussionerna här kommer att följas aktivt av våra beslutsfattare.

Så sätt igång att dela, rösta, diskutera, lyssna och se. Det kommer i alla fall jag att göra!

/Tomas Oskarsson, Förbundssekreterare

Min idé Beskriv din idé här och skicka in! Inkomna idéer tillvaratas av Ledarna och publiceras på den här sidan.
 

Påverka Ledarna

Kommentera med respekt

Diskutera, debattera och kommentera gärna publicerade idéer och dela med dig av dina tankar, åsikter och erfarenheter. När du kommenterar ber vi dig respektera andra debattörer. Vi tillåter inte personangrepp, rasistiska, sexistiska eller på annat sätt nedvärderande inlägg. Kommentarer som bryter mot dessa regler kommer att tas bort.

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem