Ditt stöd

Att vara företrädare är ett viktigt uppdrag. Och en av dina viktigaste uppgifter är att företräda chefer. Frågorna kan vara många oavsett om du är ny i uppdraget eller om du under en längre tid varit företrädare. Vi har samlat ihop lite information som ska vara ett stöd i ditt arbete som företrädare.

I fliken till höger under Ditt stöd kan du läsa mer om dina rättighet och du kan se vilka utbildningar du kan gå som företrädare. Du hittar även material och mallar som du kan ladda ner. Och läsa mer om vikten av att öka inflytandet på såväl arbetsplatsen som i samhället – medlemsrekrytering.

Företrädarjouren

Ring företrädrarjouren när du behöver komma i kontakt med Ledarnas förhandlare för att diskutera förhandlingsärenden eller få stöd och råd i frågor som är kopplade till ditt uppdrag – att företräda chefer och Ledarna.

Jouren är öppen för samtal måndag till fredag mellan klockan 08.00-12.00. Du når jouren genom att ringa 0200-87 11 11 och via knappval välja ”Är du företrädare och vill prata med en förhandlare?”.

 

Uppdaterat: 2016-10-20

Välkommen in i shopen!

I Ledarnas webbshop hittar du smarta produkter som du som kan beställa.

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem