Ditt stöd

Att vara företrädare är ett viktigt uppdrag. Och en av dina viktigaste uppgifter är att företräda chefer. Frågorna kan vara många oavsett om du är ny i uppdraget eller om du under en längre tid varit företrädare. Vi har samlat ihop lite information som ska vara ett stöd i ditt arbete som företrädare.

I fliken till höger under Ditt stöd kan du läsa mer om dina rättigheter och du kan se vilka utbildningar du kan gå som företrädare. Du hittar även material och mallar som du kan ladda ner. Och läsa mer om vikten av att öka inflytandet på såväl arbetsplatsen som i samhället – medlemsrekrytering.

Företrädarjouren

Kontakta företrädrarjouren när du behöver komma i kontakt med Ledarnas förhandlare för att diskutera förhandlingsärenden eller få stöd och råd i frågor som är kopplade till ditt uppdrag – att företräda chefer och Ledarna.

Jouren är öppen för samtal måndag till fredag klockan 8–11 och 13–16. Du når jouren genom att ringa 0200-87 11 11 och via knappval 3 välja ”Ringer du i din roll som företrädare?”.

Företrädarcoachning

Som nybliven företrädare kan du få råd och stöd vid din första förhandling. Bolla dina frågor med en av Ledarnas erfarna förhandlare, så du kan känna dig trygg både inför och under förhandlingen. Läs mer och boka in dina samtal här.

Uppdaterat: 2017-08-31

Välkommen in i shopen!

I Ledarnas webbshop hittar du smarta produkter som du som kan beställa.

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem