2016-02-10

Få stöd av Ledarnas förhandlare

Den 1 mars öppnar vi upp företrädarjouren. Hit kan du ringa när du behöver komma i kontakt med Ledarnas förhandlare för att diskutera förhandlingsärenden eller få stöd och råd i frågor som är kopplade till ditt uppdrag – att företräda chefer och Ledarna.

Under 2015 har vi träffat flera referensgrupper med företrädare för att undersöka behovet av stöd. Det som framkom var bland annat att det finns ett behov av att komma i kontakt med Ledarnas förhandlare, exempelvis för att diskutera förhandlingsärenden.

Jouren är inledningsvis öppen för samtal måndag till fredag mellan klockan 08.00-12.00. Du når jouren genom att ringa 0200-87 11 11 och via knappval välja ”Är du företrädare och vill prata med en förhandlare?”.

Företrädarcoaching

Vi inför ytterligare en tjänst den 1 mars för dig som är nycertifierad företrädare och bor i Malmö, Göteborg och Dalarna. Vid dina första förhandlingstillfällen kan du få stöd av våra förhandlare genom coaching.

Båda tjänsterna är på prov fram till november 2016, då de kommer att utvärderas. Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Malmgren, företrädarkoordinator: maria.malmgren@ledarna.se.

Uppdaterat: 2016-02-18

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem