@Work – karriär och ledarskap

Välkommen till @Work, serien som boostar din karriär och ditt ledarskap.

Varje vecka får du inspiration om karriär och ledarskap. Elaine Eksvärd gör ledarskapsanalyser och bland gästerna syns bland andra mångsysslaren Alexander Bard och minnesmästaren Mattias Ribbing.

Här på vår webbplats hittar du dessutom alltid många smarta chefstips. Häng med!

@Work presenteras av Ledarna i samarbete med Aftonbladet TV.

Alexander Bard: ”Låt medarbetarna privatsurfa på arbetstid”

@Work avsnitt 1 pratar sociala medier med Alexander Bard som levererar framtidsspaningar och uppmuntrar till privatsurf på jobbet. Elaine Eksvärd berättar vad du kan lära av Centerledaren Annie Lööf.

har-ser-du-alla-avsnitt-sasong-1.png

Avsnitt 10: Så tar du steget att starta eget

I det tionde avsnittet av @Work: Hur är det egentligen att sadla om och byta karriär? Vi träffar en som vet det. Kristina Lindhe tog steget från läraryrket till att grunda modeföretaget Lexington. Hon berättar om drivkraften bakom beslutet och utmaningarna hon stött på under åren.

Avsnitt 9: Här finns jobben i framtiden

I det nionde avsnittet av @Work: Vilka chefsjobb är heta och välbetalda i framtiden? Ekonomen Agneta Stark hjälper oss att blicka framåt. Kroppsspråksexperten Henrik Fexeus synar hotellmagnaten Petter Stordalen, och visar hur man använder stora gester med ödmjukheten i behåll. Avslutningsvis får du tips om hur du blir kvitt sötsuget.

Avsnitt 8: Så knyter du rätt kontakter

I det åttonde avsnittet av @Work delar festfixaren och eventmakaren Johan Petré med sig av sina bästa mingeltips. Experten Henrik Fexeus visar hur stjärnmäklaren Fredrik Eklund använder sitt ansikte för att addera en extra dimension till det han säger. Avslutningsvis får du tips om hur du får andra att gå igång på just dina idéer.

Avsnitt 7: Så löser du jobbkonflikten

I det sjunde avsnittet av @Work ger ledarskapskonsulten Victoria Carlbaum praktiska tips. Kroppspråksexperten Henrik Fexeus analyserar Kronprinsessan Victorias skickliga sätt att hantera en journalist. Programmet avslutas med tips om hur du kan ta makten över sömnen.

Avsnitt 6: Så jobbar du mer effektivt

I det sjätte avsnittet av @Work tipsar teknikexperten Hannes Sjöblad om appar som hjälper dig att fokusera och inte glömma bort lösenorden. Programmet avslutas med råd om hur du kan ta makten över stressen.

Avsnitt 5: Bli jobbsmart på sociala medier

I det femte avsnittet av @Work får du tips på hur LinkedIn-profilen kan vässas. Gäster är Eva Ekedahl, som driver Karriärpodden, samt Maryem Nesri, karriärexpert.

Avsnitt 4: Så byter du karriär

I det fjärde avsnittet av @Work är Eva Ekedahl, som driver Karriärpodden, gäst. Hon ger dig tre konkreta saker att tänka på när du vill byta jobb.

Avsnitt 3: Så blir du chef

I det tredje avsnittet av @Work ger gästerna tips på hur du gör verklighet av dina chefsdrömmar. Få reda på de tre viktigaste egenskaperna hos drömchefen.

Avsnitt 2: Så får du drömjobbet

I det andra avsnittet av @Work berättar våra experter hur du kan skaffa ditt drömjobb. Vi listar de bästa cv-knepen och de absolut konstigaste intervjufrågorna.

Avsnitt 1: Så fixar du lönen

I det första avsnittet av @Work intervjuas författaren Karin Klerfelt som pratar lön. Henrik Fexeus gör en ledaranalys av Barack Obama och dessutom ger vi tips om hur du tar makten över kalendern.


Om @Work

@Work sänds på Aftonbladet TV, TV3,Viafree och Svenska Dagbladet på onsdagar klockan 08.03. Start för andra säsongen var den 20 september 2017. Första säsongen 2016 innehöll tio avsnitt. Programmet presenteras av Ledarna – Sveriges chefsorganisation. 
Bli medlem