Avsnitt 2: Så får du drömjobbet

I det andra avsnittet av @Work, ett program om karriär och ledarskap, berättar våra experter hur du kan skaffa ditt drömjobb. Vi listar de bästa cv-knepen och de absolut konstigaste intervjufrågorna. Dessutom ska författaren och föreläsaren Henrik Fexeus avslöja om Zlatan ljuger eller inte. Veckans gästexperter är Eva Ekedahl som gör Karriärpodden, och Jörgen Kihlgren som är karriärexpert på Ledarna.


Här på ledarna.se bjuder vi på fler tips på hur du vässar ditt cv. Om du är medlem hos oss kan du också boka en karriärrådgivning som ger dig individuella råd för hur du kan utvecklas i din karriär som chef.

Kan du se när Zlatan ljuger?

Se kroppsspråksexperten Henrik Fexeus göra en analys av Zlatan Ibrahimović. Går det att avslöja om Zlatan ljuger eller inte? Klippet kommer från @Work, serien som boostar din karriär och ditt ledarskap.

Om @Work

@Work sändes på Aftonbladet TV och TV3, hösten 2016, på onsdagar klockan 08.03. Säsongen innehöll tio avsnitt, med premiär den 5 oktober 2016. Programmet presenteras av Ledarna – Sveriges chefsorganisation.

Se fler avsnitt

 
Bli medlem