Avsnitt 3: Så blir du chef

I det tredje avsnittet av @Work, ett program om karriär och ledarskap, ger gästerna tips på hur du gör verklighet av dina chefsdrömmar. Få reda på de tre viktigaste egenskaperna hos drömchefen. Programmet gästas av Michelle Kadir, digitalchef på Sony Music, samt författaren Karin Klerfelt. Dessutom synar författaren Henrik Fexeus Hillary Clintons kroppsspråk – varför litar vi inte på henne? Programmet avslutas med tips om hur du tar makten över vardagsträningen.


Är du drömchefen – analysera ditt ledarskap

På ledarna.se finns mängder av tips och guider om ledarskap och karriär. Genom att svara på våra frågor i Ledarnas ledarprofil, får du hjälp att sätta ord på ditt ledarskap. Är du drivande, kreativ eller reflekterande? Profilen ger dig inspiration och vägledning i ditt ledarskap och ditt sätt att kommunicera. Bättre självkännedom gör dig tryggare som chef och ledare.

Avsnittet tar även upp kris- och konflikthantering. På ledarna.se finns mängder av tips om hur du kan hantera detta som chef.

@Work: Henrik Fexeus analys avslöjar Clinton

Författaren och kroppsspråksexperten Henrik Fexeus gör en analys av Hillary Clintons kroppsspråk – varför litar vi inte på henne? Ett klipp från @Work – programmet om karriär och ledarskap.

Om @Work

@Work sändes på Aftonbladet TV och TV3, hösten 2016, på onsdagar klockan 08.03. Säsongen innehöll tio avsnitt, med premiär den 5 oktober 2016. Programmet presenteras av Ledarna – Sveriges chefsorganisation.

Se fler avsnitt 
Bli medlem