Testa nya ledarna.se

Under 2017 lanserar Ledarna en ny version av webbplatsen, ledarna.se. Och just nu pågår arbetet med att ordna informationen i logiska menyer.

För att vi ska kunna ge dig Sveriges bästa webbplats för chefer så behöver vi veta vad du tycker. Vi skulle bli jätteglada om du vill vara med och testa det tänkta förslaget till menystruktur. Det är enkelt och det tar bara några minuter. Testet genomförs i ett webbaserat verktyg och du kan testa via dator, mobil eller surfplatta.

Gör så här:

  1. Gå till testverktyget
  2. Läs instruktionerna om hur du genomför testet.
  3. Starta testet – det består av uppgifter där du ska leta fram en sida i menystrukturen som du tror har svaret på en specifik fråga. 

För varje uppgift har du möjlighet att skriva en kommentar om hur lätt eller svårt det var att hitta svaret på frågan, eller om det till exempel förekom svårtolkade ord i menyerna. Efter fem uppgifter är du klar! Har du tid att göra ytterligare ett test kan du fortsätta via länken på sista sidan, men det är valfritt.

Tänk på att testen bara innehåller menyernas struktur (länkar och sidornas hierarkier) – inte någon design. Tack för att du hjälper oss skapa en lättnavigerad webbplats.


Vill du delta i fler tester framöver?

Anmäl dig till vår testpanel så får du tidigt se den fortsatta utvecklingen av webbplatsens innehåll.
 

Uppdaterat: 2017-03-10

Besök beta-versionen av nya ledarna.se

På beta-versionen av nya ledarna.se utvärderas nya idéer. Just nu hittar du Chefskompassen där. Upplever du ditt uppdrag som meningsfullt, begripligt och hanterbart?

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem