Framtidens kvinnliga ledare 2013

Susanne Holmström utsågs i maj 2013 till Framtidens kvinnliga ledare.

Det var sjunde året i rad som Ledarna rankade landets 75 främsta unga kvinnliga chefer. Vinnaren och listan offentliggjordes på en gala i Stockholm den 14 maj 2013. Chefslistan består av den nya generationens ledare som redan idag har nått framgång på arbetsmarknaden – ledare som kommer att vara med och påverka det svenska samhället i morgon.

Pressmeddelande: Susanne Holmström är framtidens kvinnliga ledare 2013

Se hela listan!

Susanne Holmström, Framtidens kvinnliga ledare 2013

Susanne Holmström, chef för kundservice på Tele2, har korats till Framtidens kvinnliga ledare 2013 av Sveriges chefsorganisation Ledarna.
Läs motiveringen och mer om Susanne Holmström
Intervju med Susanne Holmström: "Jag får människor att prestera bra"


 

 Anna Ericsson
Anna Ericsson, enhetschef för passenger services på Stockholm Arlanda Airport, är tvåa på listan över Framtidens kvinnliga ledare 2013!

Intervju med Anna Ericsson "Jag tror inte på management by fear"

 

 

Birgitta Elfversson

Birgitta Elfversson, vd för CDON Group Logistics och logistikchef för CDON Group, är trea på listan över Framtidens kvinnliga ledare 2013!
Intervju med Birgitta Elfversson: "Det är coolt att göra skillnad"

 

 

 

 

 

Juryn

I juryn för Framtidens kvinnliga ledare 2013 satt representanter för Ledarna, Sveriges chefsorganisation och Nova. I juryn 2013 satt också två externa medlemmar: Camilla Wagner, opinionsbildare inom jämställdhet och Klara Adolphson, enhetschef för arbetsorganisation och ledning på Vinnova.

Uppdaterat: 2014-02-10

Jakten på Framtidens kvinnliga ledare


Eliza Kücükaslan, utsedd till Framtidens kvinnliga ledare 2014

Lyssna när Eliza Kücükaslan, tidigare bland annat vd för Milvik i Ghana och Framtidens kvinnliga ledare 2014, gästar podden Chefsrådgivarna.

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem