Byggcheferna Nätverksträff syd

Nu drar vi Byggchefer i Skåne igång ett nytt nätverk för medlemmar och vi vill ha dig med! Varför? Jo, för att som chef och ledare i samhällsbyggnad så behöver vi mötas och hjälpa varandra utvecklas. Ta del av det som händer i branschen och diskutera hur man i vår yrkesroll kan hantera det som sker.

Information

Arrangör: Arrangeras av Byggcheferna
Omfattning: 2 timmar
Öppen för: Medlemmar i branschf√∂reningen Byggcheferna
Bra att veta: Frukost och mingel från kl 8:30
Kostnad: Kostnadsfritt. Ingår i ditt medlemskap i Byggcheferna

Vi tänker oss att vi alla i detta nätverk kommer ha möjlighet att:

  • Utbyta erfarenheter: Dela och ta del av framgångsrika strategier och lärdomar med andra framstående ledare i branschen.
  • Skapa nya affärsmöjligheter: Knacka på dörren till samarbeten och partnerskap som kan ta din organisation till nya höjder.
  • Få Insikt i branschtrender: Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna, innovationerna och framtidsutsikterna inom byggsektorn.
  • Skapa meningsfulla relationer: Bygg långvariga relationer med likasinnade chefer och ledare och skapa ett starkt och hållbart affärsnätverk.

På första träffen kommer vi att diskutera och tillsammans forma hur vi vill att nätverket ska fungera. Allt ifrån det praktiska, som hur ofta vi vill mötas, till vilka områden vi är intresserade av och vilka spännande människor vi kanske vill bjuda in för att lyssna på. Vi kommer även att berätta om resultatet av vår helt färska medlemsundersökning om konjunkturläget och byggkrisen”, säger Anders Hinn, som även är vice ordförande i Byggcheferna.

För att vara med är det enda du behöver göra att anmäla dig nedan -  senast den 31 januari. Vi ser fram emot att träffa dig och tillsammans skapa en plattform för utveckling och samarbete för oss chefer och ledare i samhällsbyggnad.

Välkommen!

Anders Hinn & Marcus Malmström
Styrelseledamöter Byggcheferna

Just nu finns inga inplanerade tillfällen