Inställt - branschkonferens den 31 mars och 1 april i Nyköping

Ledarna inom Handeln bjuder in till nätverksdagar i Nyköping Nu är det åter dags för branschkonferens med Ledarna inom Handeln, denna gång med fokus på ökad lönsamhet i butik och aktuellt frågor inom dagligvaruhandeln.

Vi kommer också ha ett interaktivt pass om hur du blir en mer hållbar chef och det kommer finnas tid att utbyta erfarenheter med chefskollegor i handeln.

Vi inleder konferensen på tisdagen den 31 mars kl 17:00 med fika, presentationer och diskussioner. Därefter äter vi en trevlig middag tillsammans.

Onsdagen den 1 april har vi två gästtalare; Pär Bygdeson VD på Livsmedelshandlarna som kommer prata om aktuella frågor inom dagligvaruhandeln och Anna Ludvigsson från Daymaker som kommer berätta hur man kan öka lönsamheten i butik genom att t ex jobba med den sociala kompetensen och merförsäljning.

Vi kommer även jobba med oss själva en stund och reflektera över hur vi kan bli mer hållbara – stressa mindre och minska riskerna för att drabbas avpsykisk ohälsa.Det gör vi genom att spela ett spel och utbyta erfarenheter.

Aktiviteten är kostnadsfri för dig som är medlem i Ledarna inom Handeln. Föreningen står för kost, logi och resa samt ev inkomstbortfall. Först till kvarn gäller som vanligt! Bindande anmälan; avbokning senare än 5 mars medför en no showavgift på 1500 kr.

Vi startar den 31 mars klockan 17.00 med smörgås och kaffe på Sunlight Conference & Spa Hotel, Nytorget 7 i Nyköping och avslutar den 1 april ca kl 15:00.

Väl mött i Nyköping!
Johan Videkorp, ordförande i Ledarna inom Handeln