Branschkonferens med chefsfokus

Nu är det åter dags för branschkonferens med Ledarna inom Handeln, denna gång med fokus hållbara chefer; stress & psykisk ohälsa samt artificiell intelligens (AI). Högaktuella chefsfrågor inom handeln!

Vi inleder konferensen på onsdag eftermiddagen med fika, presentationer och diskussioner. Därefter äter vi en trevlig middag tillsammans. Torsdag förmiddag ägnar vi åt det spännande och skrämmande (?) ämnet Artificiell Intelligens (AI) i relation till bl.a. handeln och denna del kommer Carl Henrik EK, professor från KTH och numera verksam på Bristol University, UK. Missa inte detta unika tillfälle att inspireras och bli insatt i denna viktiga fråga!

Eftermiddagen handlar om hur vi kan bli mer hållbara och minska riskerna för att drabbas av psykisk ohälsa. För chefer är det betydelsefullt att ha rätt organisatoriska förutsättningar. Ledarnas ledarskapsutvecklare Anki Udd leder detta viktiga och matnyttiga pass. Däremellan kommer vi ha tid att i grupper diskutera hur vi som chefer kan hantera dessa utmaningar och möjligheter.

Som en förberedelse för detta pass ber vi dig att göra Chefskompassen för att stämma av just dina förutsättningar. Notera eller skriv ut dina resultat och ta med till konferensen.

Tid & Plats

Den 18-19 april med start den 18 april klockan 17.00 och beräknat avslut den 19 april kl 15.00.
Elite Stora Hotellet i Örebro.

Anmälan

Aktiviteten är kostnadsfri för dig som är medlem i Ledarna inom Handeln. Föreningen står för kost, logi och resa samt ev inkomstbortfall. Först till kvarn gäller, anmäl dig så fort som möjligt! 
Anmälan är bindande avbokning senare än 24 timmar innan kursstart medför en no show avgift på 1500 kr.

Anmäl dig här!

Väl mött i Örebro!

Johan Wiberg
Ordförande Ledarna inom Handeln