Hjärnfokus på jobbet – 7 strategier för fokus, återhämtning och arbetsglädje

Vill du ha mer fokus och energi? Trimma prestationerna och samtidigt må bättre? Få bra Work-Life Balance? Då har du glädje av ett starkt hjärnfokus!

Information

Arrangör: Arrangeras i samarbete med Ledarna inom Handeln, Transport & Logistik samt Livsmedelsbranschen
Omfattning: En timmes digital föreläsning
Öppen för: Medlemmar i branschföreningen Handeln
Bra att veta: Till den här digitala föreläsningen har du möjlighet att bjuda med en chefskollega som ännu inte är medlem.
Kostnad: Ingår i ditt medlemskap

Hjärnan har tre system för uppmärksamhet: den inre chefen, larmsystemet och dagdrömmarläget. Visst är det härligt att känna flow och få arbeta ostört? Men hur många dagar på jobbet är så? Vanligtvis blir vi avbrutna av distraktioner: mobilen, tankar, en kollega och så vidare.

På  föreläsningen får du tips och ett fokusverktyg som har potentialen att minska stressnivån med hela 37 % och stärka fokus med 20 %.

Timing av mer komplexa uppgifter med din egen energikurva. För många är till exempel förmiddagen förknippad med ett bättre fokus. Ägna dig då åt det som är viktigast. Och spara sådant som kräver mindre av din energi till senare på dagen.

Datum, tid och plats

Digitalt
26 september 2023 klockan 9.00-10.00
Sista anmälningsdag 26 september 2023
Föreläsare

Johan Bergstad

Johan är leg. psykolog, föreläsare och författare. Han är psykologen som vet hur man hittar hjärnfokus, får mer gjort med mindre energi och snabbt återhämtar sig i en intensiv vardag.