Stärk dig som ledare - en dag i naturen

Under en dag i naturen får du hämta kraft och inspiration, som chef och ledare, i en mindre grupp. Guidning av erfaren ledarutvecklare. Utforska dina behov, det som är viktigt för dig och ditt välbefinnande som ledare. Du kommer ringa in det som stärker just dig i ditt ledarskap.

Information

Omfattning: En heldag i naturen.
Öppen för: Medlemmar i branschföreningen IdĂ©buren sektor
Bra att veta: Lunch samt för- och eftermiddagsfika ingår. Var noga med att informera om matallergier eller särskilda kostbehov (vegansk/vegetarisk) i samband med anmälan.
Kostnad: Ingår i ditt medlemskap. Avbokningsavgift på 500 kronor utgår vid avbokning senare än 7 dagar innan aktiviteten.

Hämta kraft som chef och ledare i en mindre grupp under guidning av en erfaren ledarutvecklare. Du kommer att få utforska dina behov som ledare, fokusera på det som är viktigt för dig, ditt välbefinnande och ledarskap. Dagen fylls med användbara övningar där vi tar hjälp av naturen när vi vandrar i behagligt tempo. Du får reflektera och utbyta erfarenheter med andra chefer och ledare under dagen. Innan vi skiljs åt kommer du ha ringat in vad som kan stärka dig som ledare i vardagen. Välkommen till en energigivande och inspirerande dag!

Aktiviteten sker i natursköna områden vid två olika tillfällen

Fredagen den 15 september kl. 10.00 - 16.00 vid Gunnebo Slott, Mölndal utanför Göteborg

Måndagen den 18 september kl. 10.00 – 16.00 i Bokskogen i Torup, Malmö

Praktiskt

Du som deltar tar med dig en liten ryggsäck, sittunderlag, kläder efter väder samt dryck för dagen. Vi inleder och avslutar vår vandring med fika. Lunchen äts ute i det fria och matsäck delas ut när vi samlas. OBS! Var noga med att informera om matallergier eller särskilda kostbehov (vegansk/vegetarisk) i samband med anmälan.

Max 10 antal deltagare, först till kvarn gäller.

Mölndal, Gunnebo Slott
15 september 2023 klockan 10.00-16.00
Sista anmälningsdag 08 september 2023
Torup utanför Malmö, Bokskogen i Torup
18 september 2023 klockan 10.00-16.00
Sista anmälningsdag 08 september 2023

Guide

Guide under dagen är ledarutvecklare Åsa Uhrwing, MAJNDA Utveckling,  hon är beteendevetare, ledarutvecklare och är certifierad handledare i UGL-Utveckling av grupp och ledare – sedan 20 år. Hon har egen erfarenhet av chefskap från både privat och statlig sektor. Med särskild kunskap inom miljöpsykologi och ACT –Acceptance and Commitment Training – arbetar hon med ledarutveckling i naturen med inslag av vandring. Hon guidar med trygg hand och låter deltagarna finna det som ger riktning, styrka och mening i rollen som ledare.