Framgång via språket

Att ge människor möjlighet att komma in på arbetsmarknaden har varit en stor drivkraft för Yasar Moradbakhti, delägare och grundare till Lingio, och vinnare till nyinstiftade priset 2017 Årets Initiativ.

Varmt välkommen till våra frukostseminarium - Framgång via språket

Yashar, tidigare produktansvarig på Spotify och CTO på MTG, berättar om Lingios digitala innovationer inom yrkesspråk som underlättar för multikulturella företag att lära ut språket till befintliga anställda eller framtida rekryter. Yashar kommer i denna visionära föreläsning demonstrera Lingios prisbelönta språkapp som används av myndigheter, branschorganisationer och företag för att komma över språkbarriärer på en arbetsplats. Ytterligare kommer vi diskutera framtidens tekniker inom Artificiell Intelligens och hur de kan användas för att kommunicera bättre med andra. 

 


Tid & Plats
27 september klockan 8.30-10.00 i Göteborg.
Frukost serveras från klockan 8.00.
Aktiviteten är kostnadsfri.

 

Årets initiativ
Utmärkelsen Årets Initiativ delas ut av Ledarna inom privat tjänstesektor till en organisation, chef eller arbetsgrupp som genom goda och starka initiativ främjat jobbskapande inom privat tjänstesektor – samtidigt som förändring och förbättring skapats inom temat mångfald.


Anmälan
Anmäl dig direkt på ledarna.se
Aktiviteten är kostnadsfri och vi bjuder på frukost i samband med mötet. Vid senare anmälan än 24 timmar innan start debiteras en avgift på 400 kronor.

Varmt välkommen! 

Lorri Mortensen Mates
Ordförande LPT

Information om hur vi behandlar personuppgifter hittar du här: