Nu koras vinnaren av Årets Initiativ - 12 november i Stockholm

Välkommen till en inspirerande kväll med tema Hälsa för chefer. Under kvällen kommer vi att lyssna på intressanta föredrag, kora vinnaren till Årets Initiativ samt få möjlighet att mingla med andra chefer och ledare.

Pia Sehm, Christina Björklund och Gunnel Ryner

Föreläsarna Gunnel Ryner och Christina Björklund diskuterar ämnen högaktuella för dagens chefer och ledare. Kvällen är kostnadsfri och i mån av plats har du möjlighet att bjuda med en kollega.

Tid & Plats

Den 12 november klockan 16.00-20.30 på Vasateatern i Stockholm.

Låt miljön göra jobbet!

Föreläsningen är baserad på beteendevetaren Gunnel Ryners bok "Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv". Gunnel vänder upp och ned på den traditionella synen på utveckling och framgång, där allt ansvar läggs på den enskilde individen. 

Motivation är överskattat, menar hon. Din miljö – de människor, saker, idéer och förutsättningar du omger dig med – har ofta större betydelse. Så istället för att bara förlita dig på din egen viljestyrka och självdisciplin – ändra din miljö och se till att den drar dig i rätt riktning. Det är både enklare och mer effektivt. 

Chefer i skottlinjen! När chefen blir mobbad

Föreläsningen grundar sig på en studie som gjorts av Christina Björklund på Karolinska Institutet om chefers utsatthet när det gäller mobbing. Christina går igenom de faktorer som påverkar mobbing – bland annat vilken inverkan olika strukturer i organisationer kan ha – samt ger tips och råd på hur man kan upptäcka och stävja dessa beteenden i ett tidigt skede. 

Christina Björklund är docent och forskare på Karolinska Institutet och har specialiserat sin forskning på chefers arbetsmiljö och hälsa. Christina har under de senaste tre åren studerat chefer som blivit utsatta för mobbning och trakasserier. 

Moderator - Pia Sehm

Moderator för kvällen är Pia Sehm, ekonomireporter och programledare med stor expertis inom näringsliv, ledarskap och företagande.

Anmälan

Våra arrangemang är populära så därmed gäller först till kvarn.
Aktiviteten är kostnadsfri och du anmäler dig på 
ledarna.se. Kom ihåg att logga in. I mån av plats kan du anmäla en kollega, skicka då ett mejl med namn, e-post, mobilnummer samt företag till foreningar@ledarna.se.

Ännu inte medlem? Läs mer om medlemskapet här!

Varmt välkommen! 

Lorri Mortensen Mates

Ordförande