Viktiga trender för morgondagens ledarskap 11-12 maj

Varmt välkommen till två konferensdagar den 11-12 maj på Högberga gård, med en hisnande utsikt över Stockholms inlopp och med en fantastisk vy över de sista skärgårdsöarna i farleden in till huvudstaden

Information

Arrangör: Medlemsträffen är en längre konferens för chefer inom föreningen Ledarna inom Processindustrin.
Omfattning: Medlemsträffen pågår under ett dygn den 11-12 maj 2023 klockan 12.00-13.00
Öppen för: Medlemmar i branschföreningen Processindustrin
Bra att veta: Föreningen står för resa, kost och logi. Enkelrum bokas åt deltagarna.
Kostnad: Aktiviteten ingår i ditt medlemskap. Förlorad arbetsförtjänst ersätts inte. Avbokning efter den 11 april medför en avgift på 1000:-

Viktiga trender för morgondagens ledarskap

Vi kommer att titta närmare på några av de globala trender som påverkar förutsättningarna för chefer och ledare i processindustrin på lång sikt. Genom att ha en gemensam kunskapsgrund kan vi fatta bättre beslut och vara i ett bättre läge att möta framtiden i vår del av världen.

Vi kommer att prata om den globala maktförskjutningen och vilken roll den spelar, hur teknikens utveckling påverkar och behöver ledas. Vem bär ansvaret i våra företag när det är tekniken som fattar besluten?

Morgondagens ledare är också en viktig dimension när vi pratar framtid, som vi kommer att diskutera. Vilka är de och hur ger vi dem de bästa förutsättningar vi kan?

Vi kommer även att arbeta i mindre grupper med frågor relevanta för just din arbetsplats utifrån rapporten.

Länk till rapporten

Vi startar dag 1 den 11 maj med lunch klockan 12.00 och avslutar dag 2 den 12 maj med lunch klockan 13.00.

Föreningen står för resa, kost och logi. Vi står inte för förlorad arbetsinkomst.
Efter din anmälan kommer du i bekräftelsen få mera information hur du bokar din resa.

Föreläsare

Cecilia Åkerblom leder utvecklingsprogram och projekt inom företagsledning och innovation. Hon har en bakgrund som forskare i industriell ekonomi och disputerade på KTH vid Skolan för industriell teknik och management med en avhandling om ledarskap. Cecilia har även arbetat som forskare och utbildare vid Handelshögskolan i Stockholm och Karolinska institutet.

Sedan 2017 driver hon Authentic People AB med fokus på framtidens ledarskap och har de senaste tre åren byggt upp en accelerator för tech bolag inom energiomställning, klimat och hälsa i den snörika skidorten Åre. Cecilia har även varit ledarskapsexpert på Ledarna – Sveriges chefsorganisation och skrev den uppmärksammade rapporten Viktiga trender för morgondagens ledarskap, som kommer att vara en utgångspunkt för vår workshop den 11 maj på Högberga gård.

Just nu finns inga inplanerade tillfällen