Medlemskonferens i Luleå

Varmt välkommen till två konferensdagar den 19-20 september på Clarion Hotel Sense som bjuder på en avslappnad kontinental atmosfär, där det norrländskt solida möter sofistikerad elegans med modern attityd - mitt i Luleå.

Information

Arrangör: Medlemsträffen är en längre konferens för chefer inom föreningen Ledarna inom Processindustrin.
Omfattning: Medlemsträffen pågår under ett dygn den 19-20 september 2024 klockan 12.00-13.00
Öppen för: Medlemmar i branschf√∂reningen Processindustrin
Bra att veta: Föreningen står för resa, kost och logi. Enkelrum bokas åt deltagarna.
Kostnad: Aktiviteten ingår i ditt medlemskap. Förlorad arbetsförtjänst ersätts inte. Avbokning efter 19 augusti medför en avgift.

Medlemskonferens

Vi kommer att få träffa Åsa Uhrwing som är beteendevetare och senior partner inom ledarskaps- och hr-området. Hon har över 20 års erfarenhet av grupp- och ledarutveckling som UGL-handledare och egen chefserfarenhet därtill. Åsa är grundare och verksamhetsansvarig för MAJNDA Utveckling. 

”Nyckelförmågor för mer medvetna och hållbara chefer i utmanande tider”

Alla ledare känner väl till vardagens olika utmaningar i ledarskapet. Det är utmaningar som ger mycket energi, men som ibland tar energi. I tider av turbulens är vardagen mer utmanande än annars. Du som ledare vet att du behöver kunna hantera både ditt eget och andras stresspåslag för att kunna navigera och agera mer medvetet och hållbart. Du kan rusta dig som ledare genom att praktisera sex olika nyckelförmågor för att hantera ledarskapets utmaningar med en ökad psykologiskt styrka, flexibilitet och ett större lugn med en tydlig kompassriktning – tillsammans med dina medarbetare.

Under tre timmar kommer du att få kunskap om de sex olika nyckelförmågorna och även få möjlighet att praktisera några av dem individuellt under passet.
Nyckelförmågorna utgår från evidensbaserad kunskap och metoder inom Acceptance and commitment training - ACT.

Den gröna omställningen och övriga utmaningar

Dag två kommer Jan Moström, VD och koncernchef LKAB sedan år 2015.

LKAB befinner sig mitt i den största omställningen i LKAB:s 130-åriga historia. Tillsammans har vi tagit ledningen i den globala omställningen av järn- och stålindustrin. Vi ska sätta en ny världsstandard för gruvbrytning, producera koldioxidfri järnsvamp och utvinna kritiska mineral.

Datum, tid och plats

Observera att detta är en tvådagarskonferens som startar den 19 september kl 12.00 och avslutas den 20 september kl 13.00.
Luleå, Luleå Clarion Sense Hotel
19 september 2024 klockan 12.00-13.00
Sista anmälningsdag 14 augusti 2024