Fler nyheter
Räddningstjänsten 28 juni 2021

Ordförande har ordet juni 2021

Hej samtliga medlemmar!

Nu är sommaren igång och många har påbörjat sin semester, midsommar har passerat som den brukar.
Covid -19 är fortfarande en punkt som finns med för våra organisationer och vi behöver fortfarande ha en hög kontroll på detta.

Fördelen med Covid (om man nu kan se någon fördel) är att vi alla nog blivit betydligt bättre på att använda datorn till hjälp för at hålla möten och utbildningar.
Som det flesta känner till körde vi ett medlemsmöte under mitten av april som vi fått god feedback från de som var med, vi planerar självklart för att köra vidare på det digitalt under hösten.
Håll koll i mailen - passa också på att bjud in dina kollegor som ännu inte är medlemmar.

Det som vi nu planerar för är vår föreningsstämma som kommer att ske i slutet av okt Stämman kommer att äga rum den 28-29 oktober på Viking Line - Cinderella, som tidigare år.
Dock måste vi ha koll på hur utvecklingen med Covid-19 går, det kan bli så att man från myndighetshåll avböjer för sådana träffar och då kommer det bli en digital föreningsstämma. Vi återkommer med löpande info kring detta men stämman måste genomföras innan årsskiftet enligt stadgarna.

För övrigt försöker vi i styrelsen bevaka allt som kan vara av intresse för er medlemmar, om någon ser, hör eller är med om något som ni tycker skulle kunna vara intressant för vår styrelse att ta del av hör gärna av er då. Ingen fråga är för lite att ta upp. 
Vi från styrelsen vill passa på och önska er en skön sommar och semester, vi hoppas att alla får tid att ”ladda batterierna” så vi orkar med kommande höst och vinter.

Med vänlig hälsning
Styrelsen genom
Ulf Leijon
Ordförande för Ledarna inom Räddningstjänsten


Tipsa om nya medlemmar
Vi vill bli fler - Tipsa gärna om nya medlemmar klicka här

Ledarna inom Räddningstjänstens podd!
Gå in och lyssna på poddarna här