Hälsokultur - Transport och Logistik

Hela idén med arbetsmiljöarbetet i en organisation handlar om att främja hälsa. Men vad är hälsa egentligen och hur ska vi göra för att nå dit tillsammans? Ta del av en inspirerande och lärorik föreläsning med Tommy Wilén.

Information

Omfattning: En timma.
Öppen för: Medlemmar i branschf√∂reningen Transport & Logistik
Kostnad: Ingår i ditt medlemskap.

Räcker det verkligen att bara köpa gymkort till alla anställda? Att lägga tid och pengar på den sortens hälsosatsningar som egentligen bara frälser de redan frälsta? Troligen inte.

För att må bra i framtidens hybrida och gränslösa arbete behöver vi tillsammans skapa en hälsokultur, där vi går djupare och faktiskt förändrar hur vi arbetar.

Där vi tittar på saker som: arbetstempo, stress, återhämtning under arbetstid och rätten att koppla ner sig på fritiden.

För hälsa idag behöver handla om så mycket mer än bara fysisk hälsa om hur det känns i kroppen. Hälsa behöver också handla om hur de t känns i huvudet och hur det känns i hjärtat.

Med sin akademiska bakgrund och jordnära syn på hälsa ger Tommy Widén i den här inspirerande föreläsningen massor av praktiska tips och tekniker för att skapa och befästa hälsosamma vanor både för dig som individ och i hela din organisation.

Föreläsare

Tommy Wilén är legitemerad naprapat och en av Sveriges mest uppskattade experter och inspiratörer inom ergonomi och hälsa.

Datum, tid och plats

Digitalt, Digitalt via Zoom
16 februari 2023 klockan 9.00-10.00
Sista anmälningsdag 16 februari 2023