Handelstransporten 19-20 september 2019

Nu har du möjlighet att anmäla dig till Handelstransporten som är en nätverksträff arrangerad av Ledarna inom Handeln (LiH) och Ledarna inom Transport och logistik (T&L). Handelstransporten kommer i år att handla om arbetsglädje ur ett ledarskapsperspektiv. Du har kanske redan sett henne i tv-soffan och nu kommer hon till oss: Christina Stielli!

Christina-Stielli_2048x1152px.jpg

Christina Stielli

”Christina Stielli guidar oss bort från grupperingar, gnäll och missnöje på jobbet till en arbetsplats som präglas av motivation, kreativitet och gemenskap. På ett underhållande sätt får hon oss att inse vikten av varje medarbetares ansvar för att få både humör, företag och resultat att blomstra.

Två år i rad, 2014 och 2015, har Christina Stielli blivit utsedd till årets kvinnliga talare. På rekordtid har hon lyckats bli en av Sveriges mest uppskattade talare som har hjälpt tusentals medarbetare och chefer att hitta till mer givande arbetsmiljöer. Med en bred utbildning inom bland annat ekonomi, marknadsföring, projektledning och beteendevetenskap tar hon sig an arbetsplatsens utmaningar och möjligheter ur många olika perspektiv.”

Tid & Plats

Den 19-20 september. Samling i Viking Lines avgångshall klockan 15.30. Beräknad ankomst till Stockholm är 15.15.

Anmälan

Aktiviteten är kostnadsfri och för dig som medlem. Föreningen står för din resa tur och retur från båten, kost & logi på båten och för konferensen. Vi rekommenderar att boka Viking Lines bussar, kontrollera ankomsttiden.
Dock kan vi inte ersätta eventuellt lönebortfall.
Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. Anmäl dig här, kom ihåg att logga in.

Avbokningsavgift

Vid avbokning senare än 14 dagar innan start (15 september) debiteras en avgift på 1500 kronor.

Läs mer och anmäl dig här!