Handelstransporten

Ledarna inom Handeln och Ledarna inom Transport och logistik bjuder in till sin årliga nätverksträff Handelstransporten som i år kommer handla om organisation och ledarskap.

 På konferensen kommer Ari Riabacke föreläsa om hur vi lär oss framtidssäkra vårt ledarskap. Ari har en sällsynt förmåga att blicka in i framtiden genom att lättsamt vandra mellan forskarvärldens upptäckte, affärsvärldens utmaningar och livets stora frågeställningar. Vad krävs av den moderna organisationen för att möta morgondagens krav? Hur ser det framtida ledarskapet ut? Hur motiverar vi den nya generationen? Det kommer att bli en mycket inspirerande och lärorik konferens.

Tid & Plats
13-14 september, Viking Line Cindrella, Stockholm-Mariehamn

Vi samlas för gemensam avprickning och ombordstigning i Viking Lines avgångshall klockan 15:30. Ankomst till Stockholm den 14 september klockan 15.15.

Föreningen står för din resa till och från båten, kost & logi på båten och för konferensen. Förlorad arbetsinkomst ersätts ej. Enkelhytt är bokat för deltagarna.

Anmälan
Vi har ett begränsat antal platser så anmäl dig här redan idag. Avbokning senare än 14 dagar innan medför en avgift på 1500 kr.

 

Välkommen!

Jonas Regnell

Ordförande 
Ledarna inom Transport och Logistik

 

Johan Wiberg
Ordförande
Ledarna inom Handeln