Omstart Sverige - Digital mässa

Hur startar Sverige om när krisen är förbi? Hur ska vi inom vård och omsorg orka hela vägen i mål och sedan klara övergången till en mer normal tid?

Det är frågor som diskuteras på den digitala konferensen Omstart Sverige den 2 september. Då offentliggör LiVO den rapport som nära 3000 av er medlemmar var med och bidrog till genom att svara på försommarens medlemsenkät. Som medlem i LiVO deltar du helt utan kostnad den 2 september (ordinarie pris 1495 kr).

På Omstart Sverige samlas några av Sveriges främsta beslutsfattare för diskussioner om samhällets olika utmaningar. Den 2 september tar tidningen Dagens Medicin upp frågor som rör vård och omsorg. Vi inom LiVO står värd för ett av seminarierna – Så har pandemin påverkat Sveriges vård- och omsorgschefer.

Under 20 minuter, kl 13 – 13.20, diskuterar jag chefernas situation tillsammans med Emma Spak, chef hälso- och sjukvårdssektionen på SKR samt Mats Bojestig, hälso- och sjukvårdsdirektör Region Jönköping. Som underlag i samtalet har jag med mig svar från medlemsenkäten.

Genom att lyssna på seminariet kan du ta del av vad andra chefer svarat och de slutsatser vi drar av hur pandemin har påverkat.

Läs mer om konferensen här: 

Är du medlem så boka din gratisbiljett genom att maila till foreningar@ledarna.se

Jag vill passa på att rikta ett varmt tack till dig som valde att svara på LiVOs enkät. Din röst betyder väldigt mycket för föreningens arbete. Jag hoppas du är med på vårt seminarium den 2a.

Med vänlig hälsning,

Jenny Wibacke, ordförande i LiVO (Ledarna inom Vård och Omsorg)